Over FinBud

Finbud, Financial Services & Budget Coaching is in september 2012 opgericht door Janneke Visser. Wie haar kent, zou zeggen “een coach pur sang, met gevoel voor cijfertjes”. Na vele jaren van opleiding en ervaring op het gebied van financiële administraties, werd het tijd voor "de mens centraal”. Daarom volgde ze in 2011 een opleiding tot budgetcoach. Om meer praktijkervaring op te doen, werd ze vrijwilliger bij de afdeling Thuisadministratie van Humanitas. Tevens heeft ze zich aangesloten bij de NVVBC, de Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches.

“Mede door de crisis zijn er steeds meer mensen die hun huishoudboekje niet meer kloppend krijgen. Het is een uitdaging om samen met hen een plan op te stellen, de papieren te ordenen, formulieren in te vullen en oplossingen te zoeken voor lastige situaties,” aldus Visser. “Het is vaak niet zo uitzichtloos als men denkt.”

Finbud heeft als doel om mensen uitzicht te bieden op een financiëel gezonde, stabiele toekomst. Ook werkgevers zijn hierbij gebaat, daarom biedt Finbud zich aan om samen met hen te zoeken naar oplossingen voor werknemers met financiële zorgen.

Ik wil u graag helpen en coachen in uw situatie.